NieuwsWebshopOver onsContactMijn accountFilosofieInfosessiesBlogGastenboek

Webshop » Emotionele ondersteuning » d'Orelia » Uitbundigheid

Uitbundigheid

Uitbundigheid
Soms zijn we te verlegen om contact te zoeken met anderen, om onszelf in de groep te gooien. Je hoeft ook geen haantje de voorste te zijn of de gangmaker van de bende, maar misschien ervaar je het zelf als lastig wanneer je bent uitgenodigd voor het zoveelste feestje en je daar op voorhand al tegenop ziet. Het benauwt je te weten dat mensen je vragen zullen stellen, dus besluit je liever om niet te gaan.

De geur Uitbundigheid helpt je om te gaan met sociale geremdheid, zodat je leven weer gaat stromen. Je houdt nog steeds van rust, maar het is een vredige, vreugdevolle rust, die ruimte laat voor enthousiasme samen met anderen.

"Blijf enthousiast! Er is niets besmettelijker dan uitbundig enthousiasme." - Harry HoudiniTip : Laat het gebruik van de inhaler steeds gepaard gaan met zelfreflectie. Een coach of begeleidende therapeut kan jou hier zeker bij helpen. In elk geval kan je jezelf een aantal belangrijke vragen stellen en hierop een eerlijk antwoord formuleren. Vraag je bv. af of je de situatie vanuit een ander perspectief kan bekijken. Of een andere houding in deze situatie je een beter gevoel kan bezorgen.

€ 75,00 inclusief BTW

Beschikbaar

Aantal  

Over ons Contact Mijn account Filosofie Infosessies Blog Gastenboek

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be