NieuwsWebshopOver onsContactMijn accountFilosofieInfosessiesBlogGastenboek

Webshop » Emotionele ondersteuning » d'Orelia

d'Orelia

Ons kernwoord is advies. Meer lezen over d'Orelia geuren kan onderaan deze pagina. 


  Loading...

  Waarom kiezen voor d'Orelia geuren ?
  De d’Orelia geuren werden geboren vanuit mijn (Maya's) absolute geloof in de krachtige samenwerking tussen wetenschap en natuur, tussen geest en lichaam. Tussen wie je bent en wie je wil zijn.

  Dat onze emotionele gezondheid mee onze fysieke gezondheid bepaalt is al lang geen geheim meer. Meer nog, het wordt zelfs wetenschappelijk onderbouwd.

  De d'Orelia geuren zijn het resultaat van 25 jaar kennis van, ervaring met, en passie voor aromatherapie. Van een studie van talloze boeken. Van het zoeken naar antwoorden op vragen van mijn klanten. Van weten en ervaren dat dit een verschil kan maken. 

  Bij het samenstellen van de d'Orelia geuren werken we - uiteraard - alleen met de fijnste kwaliteit van etherische oliën. Het verschil maken we vooral met unieke formules, ver weg van de 'calming' en 'concentration' blends. Omdat ik geloof in de immense kracht van aromatherapie om jou dichter bij jezelf te brengen, bevat elke formule bijzondere oliën die deuren open zetten naar verandering. Elke olie heeft haar eigen, kostbare werking en vervult haar eigen stukje in het geheel.

  We streven dus niet naar de meest hemelse geur uit het spa center, wel naar de geur die jou, vandaag, ondersteunt bij het ontdekken en doorbreken van oude patronen en onbewuste blokkades.

  Samen met je eigen wil om te groeien, zet de d'Orelia geur jou op de juiste weg. Jouw weg.

  Over ons Contact Mijn account Filosofie Infosessies Blog Gastenboek

  Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
  Webshop software: EasyWebshop.be