NieuwsWebshopOver onsContactMijn accountFilosofieInfosessiesBlogGastenboek

La Ballade des gens heureux

Het belooft een prachtige dag te worden. Lekker geslapen. Een dag waarop alles op een fijne manier intenser binnen komt dan andere dagen. 

In de auto verander ik de radio van zender. "La ballade des gens heureux". Ik wil nogmaals van zender veranderen, tot ik me al lachend realiseer dat zelfs de radio bijdraagt aan deze vreugdevolle dag. Zelfs als het nieuws niet zo happy is.  Journaliste, pour ta première page
Tu peux écrire tout ce que tu veux
Je t'offre un titre formidable
La ballade des gens heureux 

Ik denk spontaan aan jou. Dit wil ik met jou delen. Op dagen als deze lukt het me moeiteloos om energie naar jou te laten stromen, en me door jou te laten inspireren. Dan is het makkelijk. En met een beetje werk lukt het óók op de dagen die 'fout' beginnen. De dagen waarop alles mis lijkt te gaan. Dan zoek ik het muziekplezier, de hartverwarmende woorden in het boek. De wolk met het gouden randje, de glimlach op het gezicht van de vreemdeling. En dan máák ik van die 'foute' dag, een heerlijke dag. 
Lukt jou ook. Zeker weten. Vertel je het mij ?

Welkom !

PRAKTISCHE INFO

Zoals je weet denk ik graag out of the box. Een luiercrème voor baby's kan bv een perfecte voetbeschermende balsem zijn voor wie last heeft van zweet in veiligheidsschoeisel.
Wil je meer van dat soort tips ? Volg ons dan zeker op sociale media. En vergeef het me maar als je daar af en toe even op mij moet wachten... Er zijn zo weinig uren op een dag en zoveel creatieve ideeën die ik graag voor jullie uitwerk ;)

NIET TE MISSEN ACTIVITEITEN OP DE PLANNING

Webinar 1 : Een gezonde weerstand

Wanneer ? 22 februari 2021, 20 - 21u30
Wat ? Vandaag krijg ik ontzettend vaak de vraag 'Ben jij voor of tegen vaccinatie ?'
Omdat daar geen eenduidig antwoord voor bestaat, neem ik jullie graag mee op een tocht doorheen onze immuniteit. Hoe werkt die ? En hoe kunnen we deze - mét of
zónder vaccinatie - optimaal ondersteunen om zo gezond mogelijk te blijven. We bekijken naast de weerstand zelf invalshoeken uit de aromatherapie, gemmotherapie, voedingssupplementen enz.

Webinar 2 : Aromatherapie, de lente- apotheek

Wanneer : 22 maart 2021, 20 - 21u30
Wat ? Voor elkeen die geïnteresseerd is in het praktische gebruik van aromatherapie in de huisapotheek. Onmiddellijk toepasbare tips. Niet moeilijk. Niet duur. Gewoon efficiënt en veilig.

Inschrijven ? Via maya@natuurhuys.be. Je krijgt de link naar het webinar doorgestuurd 1 week voor onze afspraak. Vermeld duidelijk voor welk webinar je wenst in te schrijven.
Wie live kijkt heeft de mogelijkheid vragen te stellen via de chatbox.
Is live meevolgen geen optie ? Dan kan je nadien de opname bekomen en op een later tijdstip kijken.
Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Over ons Contact Mijn account Filosofie Infosessies Blog Gastenboek

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be